Locatie

Nieuwe wegen


De lunchroom is al enige tijd gesloten vanwege maatregelen door de overheid om corona versrpeiding tegen te gaan. Met pijn in het hart hebben wij besloten dat de lunchroom niet meer zal openen. Wij bewandelen nieuwe wegen en die weg leidt naar de Paulushoeve aan de Eindhovenseweg. Vanuit deze locatie zullen wij onze  cateringen gaan verzorgen en gaan wij verder met het exploiteren van een biologisch boerenbedrijf. Onze verse eieren zijn er al te koop en wij hopen snel ons assortiment uit te breiden en er onze boerderijwinkel met biologische producten te kunnen openen!  

 WhatsApp Image 2020 12 14 at 13.15.16

Waar wrijving is, ontstaat glans


Ik geloof in biodiversiteit; een verscheidenheid aan levensvormen binnen een eco-systeem. Winkelcentrum Vaartbroek is een gezellig centrum met echte speciaalzaken. Het is bewezen dat een zo gevarieerd mogelijke leefomgeving overleeft in crisissituaties. Niet alleen filosofen, en niet alleen wetenschappers, niet alleen boeren. Maar door elkaars talenten te benutten en elkaar aan te vullen in expertise samen bouwen aan die gezonde samenleving. En daarom zat ik tot 2020 in WInkelcentrum Vaartbroek. De maatregelen rondom corona hebben ervoor gezorgd dat we eerder dan gepland de lunchroom hebben gesloten, en wij de volgende stap hebben gemaakt in bewuster omgaan met eten en de omgeving. 

Vaartbroek is een wijk die zich de afgelopen jaren enorm positief ontwikkeld heeft. In deze stroom krijg je de mensen mee! Hoe kunnen wij de connectie maken? Dat was mijn grote uitdaging! Door mijn lunchroom, biologische producten, en het winkeltje zichtbaar te maken is dit gelukt. Door termen als biologisch, duurzaam, streekproducten letterlijk op de kaart te zetten, laat ik mensen iets nieuws zien en proeven van de mogelijkheden en creëer ik daarmee een stukje bewustzijn.

Feestjes

Iets te vieren? Kom eens langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij nemen alles uit handen, verwennen de gasten met biologische smaakfestijnen uitgeserveerd met lekkere verhalen over achtergrond en bereidingswijze. Het verhaal over hoe we bijvoorbeeld de tijd nemen voor dingen, tijd voor groeiprocessen, bereidingen en uiteraard het eten zelf. Laat jouw gasten smikkelen van beproefd eten en inspireer ze!

Expertise

Inge's Eettafel is onder bezielende leiding van Inge van der Hall. Een vrouw met expertise in gastronomie. Samen met het team zet Inge moeiteloos de mooiste en lekkerste gerechten op tafel. Met haar jarenlange ervaring als chef merk je aan alles dat Inge altijd alles onder controle heeft en met haar expertise meer oplossingen kan bedenken dan er uitdagingen zijn.

Of het nu een gaat om een dieetwens, of voedselallergie van een van de gasten, of het aantal mensen waarvoor ze het eten verzorgt. Bij Inge is alles in vertrouwde en veilige handen.