Aanbod Inge's Eettafel

Locatie

Waar wrijving is, ontstaat glans


Ik geloof in Biodiversiteit; een verscheidenheid aan levensvormen binnen een eco-systeem. Het is bewezen dat een zo gevarieerd mogelijke leefomgeving overleeft in crisissituaties. Niet alleen filosofen op een hoop, en niet alleen wetenschappers, niet alleen boeren. Maar samen bouwen aan die gezonde samenleving. En daarom zit ik in Vaartbroek. Een wijk die soms wordt weggezet als broedplaats voor criminaliteit en vandalisme. Maar hoe krijg je nou de mensen in deze wijk mee? Hoe kunnen we die connectie maken? Dat is mijn grote uitdaging. Door mijn winkeltje zichtbaar te maken, termen als biologisch, duurzaam, streekproducten letterlijk op de kaart te zetten, laat ik mensen proeven van de mogelijkheden en creëer ik daarmee een stukje bewustzijn.

Ruimteverhuur

De locatie is tevens te huur. Het is een mooie plek om jouw activiteit te marineren in dit stukje bewustheid. Om een koppeling te maken met gezond eten en biodiversiteit. Een lichte en open ambiance met ruimte voor eigen invulling. Een combinatie met eten en drinken is vanzelfsprekend mogelijk.

Feestjes

Iets te vieren? Misschien zijn wij een mooie optie. Wij nemen alles uit handen, verwennen jouw gasten met biologische smaakfestijnen uitgeserveerd met lekkere verhalen over achtergrond en bereidingswijze. Het verhaal over hoe we bijvoorbeeld de tijd nemen voor dingen, tijd voor groeiprocessen, bereidingen en uiteraard het eten zelf. Laat jouw gasten smikkelen van beproefd eten en inspireer ze!