Aanbod Inge's Eettafel

Aanschuiftafel

Begrijpen waar eetpatronen vandaan komen, dat is waar ik me graag voor wil inzetten! In plaats van panisch zoeken naar superfoods, eetrestricties je nieuwe standaard maken, begrijpen waar ons eten vandaan komt. Want dan kun je ook bewuste keuzes maken. Keuzes die echt bij je passen. Wat vind wel je wel oke. Wat vind je niet oke.

Ik wil laten zien dat lekker, professioneel klaargemaakt eten ook gewoon eerlijk kan zijn. Kolen, Linzen, Bonen, Penen. Zonder vlees. Het is ‘de keuken van de armen’. Supergezond, maar met een impopulair imago. Landheren aten vlees en exclusieve groenten, daardoor telde je mee en kon je laten zien dat je welvaart genoot. En dat is een reden waarom ons huidige eetpatroon is zoals die is en we lokale groenten associëren met armoede. En dus Inge’ Eettafel!

Elke 3e donderdag van de maand kun je aanschuiven aan een lange tafel en geniet je 3 gave inspirerende gangen voorzien van een inleidend verhaal betreft bereidingswijze en achtergrond van de gerechten. En het leuke is, je deelt de tafel met andere geïnteresseerden variërend in afkomst, leeftijd en beroep. Biodiversiteit ten top!